کارشناسی ارشد مشاوره خانواده

مدیر گروه رشته : سرکار خانم دکتر شیرین عظیمی فر

برنامه حضور و راه های ارتباط با مدیر گروه :

روزها و ساعت حضور  شنبه - دوشنه - چهار شنبه و 5 شنبه از 7:30 تا 14:30
شماره تماس  36507900 داخلی 118

معرفی و آشنایی با رشته

رشته مشاوره یکی از رشته های حوزه علوم انسانی است که در ابعاد مختلف زندگی به کار گرفته می شود. مشاوران از پیشگامان ارتقای سلامت روانی در جامعه به شمار می آیند. مبنای رشته مشاوره بر پیشگیری است. در واقع مشاوران به افراد جامعه مشاوره می دهند تا از ابتلا افراد به اختلات روانی و مشکلات روحی و عاطفی جلوگیری کنند.

هدف گرايش مشاوره خانواده تربیت متخصصانی است كه بتوانند با انجام مشاوره‌، مراجعان خود را در فرایند انتخاب همسر و ازدواج، حل مشکلات زناشویی، مسائل فرزندپروری و خانوادگی و ارتقای کیفیت زندگی یاری دهند.

فرصت های شغلی و آینده کاری این رشته برای دانشجویان

فارغ التحصیلان و متخصصان رشته مشاوره در مراکز بهزیستی، سازمان‌های فرهنگی و یا مراکز خدمات روانشناختی خصوصی برای استحکام و سلامت خانواده‌ها فعالیت می کنند. از دیگر حوزه های فعالیت این فارغ التحصیلان در زمینه هایی مانند مشاوره پیش از ازدواج، پیشگیری از طلاق، مشاوره زناشویی و مشاوره فرزندپروری است