بیانیه ریاست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر

باسمه تعالی

مقام معظم رهبری حضرت آیه الله العظمی خامنه ای (مدظله‌العالی) : « دهه مبارکه فجر، حقیقتاً فجر سعادت این ملّت بزرگ و بلکه فجر سعادت ملّت‌های اسلامی است»

همکاران گرامی،استادان و مدرسان ارزشمند و دانشجویان عزیز موسسه آموزش عالی المهدی (عج) مهر اصفهان

سلام علیکم

چهل و دو  سال از استقرار یک جامعه ارزشی مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص) می‌گذرد؛ نظامی که با پشتوانه اراده و خلوص یک ملت با هدایت داهیانه روح خدا به سلطنتی پایان داد که سال‌های متمادی حیات خلوت مستکبران عالم بود.نهضتی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و نشات گرفته از قیام و نهضت عاشورای حسینی (ع) است و قطعاً تا قیام جهانی حضرت ولی عصر (عج(  استمرار خواهد داشت.

چهل و دومین سالگرد دهه فجر، در حالی فرا می رسد که ایران اسلامی داغدار شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و دانشمند هسته‌ای و دفاعی شهید دکتر محسن فخری‌زاده است که با عروج این دو سردار عزیز ، عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران و حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی که همان طلیعه ظهور حضرت بقیه الله(عج) می باشد را سرعت بخشیده است.

دهه فجر ، دهه ماندگار در تاریخ پرفراز و نشیب و ایام پایداری و بالندگی ملت بصیر و دین باورمان و روزهای اوج پیروزی انقلاب اسلامی است که در بهمن ۱۳۵۷ با ایثارخون شهدا و مجاهدتهای کم نظیر آحاد مردم نجیب ما شکل گرفته است.انقلابی که رساترین فریاد تاریخ انقلابات جهانی ،یعنی امام امت خمینی کبیر(ره) آن را هدایت ورهبری کرد.

همگان شاهدند که اینک به یمن آن صبر و استقامت و مبارزات حق طلبانه و پیروی از رهنمودهای عزتمند وحکیمانه بزرگ معمار انقلاب حضرت امام خمینی(ره)ومقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله‌العالی) در سالهای پرتلاطم قبل و بعد از پیروزی، صاحب اقتدار و عزت عظیمی شده ایم که مستکبران شرق و غرب عالم بالاخص آمریکای جهانخوار . صهیونیست نابکار و خبیث را به وحشت انداخته و چراغ راه مستضعفان ومسلمانان جهان گشته است.

اما امسال دهه فجر با ولادت ام ابیها حضرت فاطمه الزهرا (س) مقارن شده که این تقارن حامل پیام مهمی است مبنی بر اینکه زنان در متن انقلاب بوده و بنا به فرموده رهبر فرزانه و حکیم انقلاب در گام دوم نیز نقش آفرین می باشند . این روز ، روز پاسداشت حرمت  زن در جامعه است و این بانوی جلیل القدر، الگو و اسوه ای بی نظیر برای تمامی زنانی است که در پی سعادت و کمال انسانی هستند.

رسالت اصلی ما تبیین نقش مهم زنان و مادران در عرصه های مختلف و فراهم سازی حضور و مشارکت قشر عظیم زنان کشور در مقدرات نظام اسلامی و تربیت نسلی آگاه در دهه پنجم انقلاب است. زنان کشور عزیزمان با حضور در صحنه های مختلف همواره حمایت و پشتیبانی خود را از ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی و ولایت اعلام کرده و در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب نیز همگام با آحاد ملت در همه صحنه های علمی ، فرهنگی ، اقتصادی و سیاسی حضور و مشارکت گسترده تری خواهند داشت.

دانشجویان ، اساتید ، کارمندان و هیات رئیسه موسسه آموزش عالی المهدی (عج) مهر اصفهان نیز ضمن عرض تبریک فرارسیدن ایام الله دهه فجر به ملت شریف ایران خصوصاً خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران که نقش بی بدیلی در سربلندی ایران عزیز داشته و دارند، با آرمانهای امام راحل خمینی کبیر(ره) وشهدا تجدید میثاق نموده و تحت هدایت و راهنمایی های رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیه الله العظمی الامام خامنه ای (مد ظله العالی) تا پای جان از کیان اسلام و انقلاب اسلامی که خونبهای هزاران شهید،جانباز و آزاده است ایستادگی خواهیم نمود .

و الله المستعان

برادرتان محمدرضا عباسیان