دیدار نوروزی معاونین، مدیران و کارکنان با رئیس دانشگاه

به مناسبت آغاز سال نو، معاونین، مدیران ،اعضای هیات علمی و کارکنان واحدهای مختلف با رئیس دانشگاه دیدار کردند.

رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن تبریک عید نوروز و میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر، به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات آنان که منجر به خدمات گسترده و موفقیت های متعدد دانشگاه در سال گذشته شد، تقدیر کرد.

دکتر چلونگر ، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "حمایت از کالای ایرانی" خواستار تلاش همه در راستای تحقق منوّیات ایشان شد.

دکتر چلونگر، در پایان اظهار امیدواری کرد: با همت و تلاش شما همکاران و اساتید گرامی شاهد موفقیت های روز افزون دانشگاه باشیم و برای کلیه همکاران در سال جدید آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه جناب آقای ندیمی ، معاونت مالی اداری و جناب آقای دکتر نصر اصفهانی ، معاون آموزشی و پژوهشی ضمن عرض تبریک آغاز سال نو و بهار طبیعت و همچنین تقارن آغاز سال جدید و حلول ماه مبارک رجب به حاضرین در این دیدار ، نکاتی درباره فضیلت و اعمال ماه رجب و حمایت از کالای ایرانی بیان نمودند