تکمیل ظرفیت رشته های آزمون سراسری

قابل توجه کلیه متقاضیان ادامه تحصیل

موسسه آموزش عالی المهدی مهر اصفهان جهت تکمیل ظرفیت، از متقاضیانی که در آزمون 96 شرکت نکرده اند و نیز از متقاضیان شرکت کننده در آزمون مذکور، در رشته های زیر دانشجو می پذیرد:

کارشناسی پیوسته :

حقوق - حسابداري- روانشناسي- مدیریت بازرگانی- مدیریت اموربانکی- علوم ورزشی- طراحی لباس

کارشناسی ناپیوسته :

مدیریت بیمه - حسابداری

کاردانی پیوسته

تربیت بدنی - طراحی دوخت - امور اداری - حسابداری (بازرگانی)

متقاضیان گرامی جهت ثبت نام لازم است مدارک زیر را آماده و حداکثر تا پایان آبان ماه از ساعت 8 الی 14:30 به محل دانشگاه(اداره آموزش)مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت انجام مراحل پیش ثبت نام در مقطع کارشناسی پیوسته و مقطع کاردانی ناپیوسته:

الف) اصل شناسنامه و کپی از تمامی صفحات 1سری

ب) اصل کارت ملی و 1سری کپی پشت و رو

ج) اصل مدرک پیش دانشگاهی و یک سری کپی

د) اصل مدرک دیپلم و یک سری کپی

ه) اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی و یک سری کپی

و) اصل ریزنمرات دیپلم و یک سری کپی

ز) یک قطعه عکس 4*3 جدید کاملا محجبه و بدون آرایش(از پذیرفتن عکسهای فاقد این شرایط معذوریم)

توجه: همراه داشتن کارت بانکی دارای رمز دوم جهت خرید کارت اعتباری مربوط به سازمان سنجش، لازم می باشد.

لازم به ذکر است:

1- تکمیل ظرفیت تا سقف ظرفیت هر رشته امکان پذیر است و درصورتیکه ظرفیت رشته ای تکمیل گردد امکان ثبت اطلاعات دیگر متقاضیان در پرتال سازمان سنجش وجود ندارد.
لیکن داوطلبان ثبت نام می بایست هرچه سریعتر با مدارک مذکور جهت ثبت اطلاعات خود به محل دانشگاه مراجعه نمایند.

2- به متقاضیان ثبت نام، برنامه درسی جهت شرکت در کلاسها داده میشود. لذا درصورت تاخیر در مراجعه، از کلاسهای تشکیل شده و استفاده از مطالب درسی آن محروم شده اید.