تمدید ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد 1396

مهلت ثبت نام تا پایان روز پنج شنبه، 25 آبان تمدید شد

ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان محترم به اطلاع میرساند:

ثبت نام بصورت حضوری با حضور شخص دانشجو در روزهای یکشنبه 14/08/96 لغایت  دوشنبه 22/08/96 در محل دانشگاه انجام میگیرد.

مدارک و شهریه لازم جهت ثبت نام(بندهای 1 تا 7):

1 - اصل و يك برگ تصوير مدرك كارشناسي (ليسانس) مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه در آن معدل دوره كارشناسي (ليسانس) قيد شده باشد(درصورت عدم درج معدل در مدرک، لازم است فرم گواهی"مدرک کارشناسی و معدل" (که ذيل اين اطلاعيه قابل دانلود میباشد) را توسط موسسه محل تحصیل کارشناسی تکمیل و جهت ثبت نام ارائه نمایند.)

تبصره (الف) - پذيرفته شدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي(ليسانس) نمي باشند، لازم است اصل گواهي تاييدشده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالي محل اخذ كارشناسی(ليسانس)(که ذيل اين اطلاعيه قابل دانلود میباشد)را ارائه نمايند.

تبصره (ب) - آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ 96/3/21 لغايت 96/3/28) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 96/6/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 39 دفترچه راهنماي (شماره 1) يا صفحه 258 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌2) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند. (فرم مذکور انتهای این اطلاعیه قابل دانلود میباشد)

تبصره (ج) - بر اساس‌ مصوبه‌ جلسه 368 مورخ ‌74/11/3 شوراي عالي‌ انقلاب فرهنگي‌ در مورد مدارك‌ تحصيلي‌ صادر شده‌ توسط مديريت‌ يكي از حوزه‌هاي‌ علميه‌ قم و خراسان، فضلا و طلاب ‌حوزه‌هاي علميه كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ توسط مديريت يكي از حوزه‌هاي علميه قم‌ و خراسان دوره ‌سطح ‌2 را گذرانده‌اند و يا تا تاريخ 31/6/96 فارغ‌التحصيل‌ مي‌شوند،‌ منحصراً مجاز بوده‌اند در هر يك‌ از كدرشته‌هاي ‌امتحاني گروه علوم انساني ثبت‌نام‌ و در آزمون‌ آن‌ شركت‌ نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن مشروط به گذراندن دروس پيش‌نياز به تشخيص گروه آموزشي ادامه تحصيل دهند. بديهي‌ است ‌اين‌ دسته‌ از داوطلبان‌ بايد تصوير مدرك‌ فراغت‌ از تحصيل‌ خود را كه‌ توسط يكي از مديريت‌هاي‌ حوزه‌ علميه‌ قم‌ و يا حوزه علميه خراسان صادر گرديده ‌است‌ در اختيار داشته باشند.

استثناء: آن دسته از داوطلباني كه دانشجوي سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در اين آزمون شركت نمودند، معدل
فارغ التحصيلي اعلام شده آنان از سوي موسسه آموزش عالي محل فارغ التحصيلي دوره كارشناسي، لحاظ گرديده و لازم است مطابق بند يك فوق و يا تبصره(ب) آن عمل نمايند.

2- پذیرفته شدگانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته بوده و مقطع کاردانی را نیز گذرانده اند لازم است مدرک کاردانی خود حاوی معدل کل دوره کاردانی را نیز جهت ثبت نام ارائه نمایند.

3 - اصل شناسنامه و یک سری فتوکپی از تمام صفحات آنها در برگ .A5

4- اصل كارت ملي و یک سري فتوكپي پشت و رو در برگ .A5

5 - چهار قطعه عكس 4×3 تمام رخ، تهيه شده در سال جاري، زمینه سفید (موها کاملا پوشیده و بدون آرایش)

توضیحا: از پذیرفتن عکس فاقد شرایط فوق معذوریم.

6- اصل گواهي تاييد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ كارشناسي(ليسانس)(براي آن دسته از داوطلباني كه با توجه به مفاد آيين نامه ادامه تحصيل فارغ التحصيلان رتبه اول دوره كارشناسي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با امتياز رتبه اول پذيرفته شده اند.)

7- مبلغ شهریه مورد نیاز جهت ثبت نام 10.000.000 ریال میباشد که لازم است هنگام ثبت نام بصورت غیرنقدی(با کارت بانکی) پرداخت گردد.

توضیح : امکان استفاده از وام(صندوق رفاه دانشجویان، صندوق قرض الحسنه ایثار) طبق ضوابط دانشگاه، جهت کمک هزینه شهریه وجود دارد.

تذکرات مهم:

1-حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام منحصراً در تاريخهاي اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

2ـ معدل‌ ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به اين سازمان باشد) خودداري خواهد شد.

3- نظر به اينكه در دستورالعمل ثبت‌نامي ارسالي به كليه دانشگاهها و موسسات پذيرنده دانشجو در آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1396 ابلاغ گرديده است تا از پذيرفته شدگاني كه داراي مغايرت معدل (معدل مندرج در مدرك تحصيلي آنان كمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ارسالي از طرف داوطلبان به اين سازمان باشد) مي‌باشند، صرفاً ثبت‌نام موقت و مشروط بعمل آيد، لذا ضرورت دارد اين دسته از پذيرفته شدگان به دانشگاه محل قبولي خود مراجعه نموده و مدارك لازم مندرج در اين اطلاعيه را به آنجا ارائه نمايند تا ثبت‌نام موقت از آنان بعمل آمده و بررسي لازم در مدارك و مستندات ارائه شده صورت گيرد. داوطلباني كه داراي مغايرت معدل مي‌باشند مي‌بايست وضعيت نهايي خود را تا پايان آبان ماه از دانشگاه محل قبولي پيگيري نموده و از مراجعه به اين سازمان جداً خودداري نمايند. درصورت لزوم چنانچه در اين رابطه سوالي دارند مي‌توانند از طريق بخش پاسخگويي اينترنتي اين سازمان اقدام نمايند. بديهي است به مراجعات حضوري و هر نوع مكاتبه‌اي غير از سايت اين سازمان پاسخ داده نخواهد شد.

4- در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذيرش و يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ داوطلبي‌ حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات اشتباه ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.

دانلود فرم معدل دانشجویان سال آخر

ddddddddddddddddd