تمدید مهلت ثبت‌نام تمام مقاطع دانشگاه المهدی مهر تا پایان مهر

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان در کلیه مقاطع دانشگاه المهدی مهر می رساند ، بنا بر درخواست بسیاری از قبول شدگان

دردانشگاه المهدی که تا کنون موفق به ثبت نام نشده اند ، مهلت ثبت نام در تمامی مقاطع  تا پایان مهر

1397 تمدید گردید

با تشکر

اداره آموزش

مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ، مراسم معارفه دکتر عباسیان به عنوان رئیس جدید دانشگاه المهدی مهر اصفهان ، ظهر روز یکشنبه اول مهر 1397 با

حضور معاونین ، اعضای هیات علمی و کارمندان در سالن جلسات برگزار شد.

1 2

در ابتدای این مراسم عبداله ندیمی ، معاونت مالی و اداری با تسلیت ایام ماه محرم ، ضمن تشکر از زحمات چندی ساله آقای دکتر چلونگر ، با

بیان خلاصه ای از سوابق علمی و اجرایی آقای دکتر عباسیان برای ایشان به عنوان رئیس جدید آرزوی توفیق کرد.

در ادامه جلسه دکتر چلونگر مختصری از نحوه شکل گیری و مسیر پیشرفت دانشگاه در 14 سال حضور به عنوان ریاست را تشریح نمودند .

در این جلسه دکتر عباسیان  نیز ضمن تشکر از حسن اعتماد اعضای هیات موسس گفت: امیدواریم بتوانیم با سرمایه حمایت اعضای هیات

موسس و همراهی کلیه مدیران، کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان حرکت رو به جلوی دانشگاه را سرعت ببخشیم.

وی افزود ، توجه به ارتقاء سطح کیفی فعالیت ها و استفاده از توان و ظرفیت بی نظیر دانشگاه در مسیر پیش رو، با جدیت دنبال خواهد شد.

در پایان این جلسه، جناب آقای دکتر مهدی نصر اصفهانی ، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز ، حضور دکتر عباسیان را خیر مقدم گفته و

مختصری از فعالیت ها و پیشنهادات  آموزشی را ارائه نمودند .

1 2    1 1

1 5    1 4

1 7    1 6

اطلاعبه مهم درخصوص ثبت نام دانشجویان میهمان

ثبت نام دانشجویان میهمان

دانشجویان میهمان(پذیرش صرفا خواهران)جهت ثبت نام می توانند روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 21/06/97 و 22/06/97 شهریور ماه شخصا با همراه داشتن مدارک ذیل به محل مؤسسه مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

• اصل معرفی نامه میهمانی از محل تحصیل خود (دارای مهر آموزش و تاریخ و شماره نامه از دبیرخانه)
  • اصل ویک سری کپی شناسنامه از همه صفحات (در برگ A5)
  • اصل و یک برگ کپی پشت و رو کارت ملی (در برگ A5)
  • اصل و یک برگ کپی پشت و رو کارت دانشجویی (در برگ A5)
  • یک قطعه عکس 4*3(موها کاملا پوشیده و بدون آرایش)
  • یک سری کارنامه کامل دروس گذرانده شده در دانشگاه مبداء که به تایید آن دانشگاه رسیده باشد(مختص دانشجویانی که از سهمیه ستاد شاهد برخوردار هستند.)

توضیحات: از پذیرفتن عکس فاقد شرایط فوق معذوریم.

پیام تبریک معاونت آموزشی و پژوهشی به مناسبت آغاز سال تحصیلی

«ن و القلم و مایسطرون»

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود. همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.

ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران. اقتدار و افتخار غرور آمیز ایران اسلامی و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان مرهون تلاش اصحاب علم و دانش است که در راستای فتح قله‌های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی این مرز و بوم گام برداشته و دانشگاه به عنوان نهاد رفیع فرهنگی، آموزشی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، نقش بی بدیلی در کشور دارد. وظیفه همه ما مبتنی بر مکتب اسلام و آرمان‌های انقلاب اسلامی و ضرورت دنیای امروز و فردا مجهز شدن به صلاح علم و تقوا و دانش و بصیرت است که امید است در سایه سار رهنمودهای مقام عظمای ولایت توفیقات بیشتری حاصل و شاهد گسترش بیداری اسلامی در جهان باشیم.

امیدوارم سال تحصیلی 98-97 را با عشق، امید و انگیزه مضاعف آغاز نمایید و برای تحقق آرمان‎ها و اهداف بلند دانشگاه گام‎های موثر برداشته تا بتوانیم نقش خود را به عنوان دانشگاه تاثیرگذار ایفا نموده و‌گره گشای مشكلات جامعه باشیم.

اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک  گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

كسی كو به دانش توانگر بود        زگفتار و كردار بهتر بود   (فردوسی)

دکتر مهدی نصراصفهانی

معاون آموزشی پژوهشی

برنامه پیشنهادی گروه بانکداری بر اساس ترم

برنامه پیشنهادی گروه بانکداری به شرح ذیل اعلام میگردد .

به دانشجویان عزیز توصیه می گردد بر اساس ترمی که در آن هستند ، انتخاب واحد نمایند

دانلود برنامه پیشنهادی گروه بانکداری بر اساس ترم