آغاز ثبت نام بیست و یکمین مراسم ازدواج دانشجویی

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اطلاعیه‌ای از آغاز ثبت نام بیست و یکمین مراسم ازدواج دانشجویی خبرداد.

در متن اطلاعیه این نهاد آمده است: « به استحضار می‌رسانیم که به حول و قوه الهی و با عنایت ویژه حضرت "علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثنا" ثبت نام بیست و یکم دوره ازدواج دانشجویی شروع شده است.

تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه 1395/07/01 تا 1396/10/01 مي باشد.

- در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط يكي از آنها به عنوان داوطلب اصلي ثبت نام نمايد.

- دانشجويان تا يك هفته بعد پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتراستاني مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

- در دانشگاه هايي كه دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجويان پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به رابط فرهنگي دانشگاه كه از طرف ستاد ازدواج تعيين شده ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

- مدارك لازم جهت تاييد: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و كارت ملي زوجين، اصل كارت دانشجويي

- دفاتر نهاد شايسته است حداكثر يك هفته پس از دريافت مدارك هر داوطلب، نسبت به تعيين تكليف در خصوص تائيد يا رد ثبت نام در سايت اقدام نمايند.

- ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائيد ثبت نام مقدور مي باشد.

- مهلت ثبت نام تا 20 دي ماه 1396 مي باشد.

- جهت اطلاع از آخرين اخبار و اطلاعيه هاي ستاد ازدواج دانشجويي كشور به كانال تلگرامي رسمي
(همسفر تا بهشت) hamsafartabehesht@ مراجعه نمائيد.

شماره هاي تماس ستاد (مركز ثبت نام) : 05132284632 - 09156171249