پیام ریاست موسسه آموزش عالی المهدی(عج) مهر اصفهان به مناسبت یوم الله سیزده آبان 99

قرآن کریم(سوره نساء آیه76) :

اَلَّذِینَ ءَامَنُواْ یُقَاتِلُونَ فیِ سَبِیلِ اللَّهِ وَ الَّذِینَ کَفَرُواْ یُقَاتِلُونَ فیِ سَبِیلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُواْ أَوْلِیَاء الشَّیْطَانِ إِنَّ کَیْدَ الشَّیْطَانِ کَانَ ضَعِیفًا» «کسانی که ایمان دارند، در راه خدا پیکار می کنند و آنها که کافرند، در راه طاغوت؛ پس شما با یاران شیطان پیکار کنید؛ زیرا نقشه شیطان، ضعیف است. »

13 آبان ماه تنها، روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نیست بلکه یکی از نقاط عطف تاریخ بشر در شکستن هژمونی طاغوت و هیمنه پوشالین استکبار است و به همین دلیل حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه ) فروریختن و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را انقلاب دوم نامیدند. یوم‌الله 13 آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی از شکوهمندترین روزهای تاریخ انقلاب اسلامی و برگ زرینی است که با رویش جوانه‌های ایمان، فتوت، دشمن ستیزی، تجلی پیدا کرد و این روز حماسی نقطه پیوند برگ‌های زرینی از تاریخ آزادگی ملت بزرگوار ایران است .

دستگیری و تبعید سلسله جنبان نهضت اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، درپی به تصویب رساندن لایحه کاپیتولاسیون از سوی رژیم طاغوت، شهادت جمعی از دانش‌آموزان میهن اسلامی در تظاهرات اعتراض‌آمیز عملکرد استکباری در سال 1357 و تسخیر و پاکسازی لانه جاسوسی آمریکا از لوث وجود فتنه‌گران توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) در سال 1358که بنیانگذار انقلاب اسلامی آن را انقلاب دوم و به مراتب بزرگتر از انقلاب نخست نامیدند، از حوادث مهم این روز است .

امروزه در عرصه بین‌المللی صحنه جدیدی مبنی بر تزلزل تفکر کاپیتالیسم برای حاکمیت بر اقتصاد جهان که اساس لیبرال دموکراسی را تشکیل می‌دهد، ایجاد شده که نشان‌دهنده عدم ‌کفایت و پاسخگویی این تفکر برای اداره جهان است . ماهیت انقلاب اسلامی بر گرفته از فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) و ظلم‌ستیزی و مبارزه با استکبار جهانی بوده که در چهار دهه گذشته عمر انقلاب بر این امر تاکید و پافشاری داشته و 13 آبان نماد شکسته شدن ابهت پوشالی آمریکا است.

امروز با جرأت می توان صدای خرد شدن استخوان های کاپیتالیسم،صهیونیسم و خصوصاً رژیم کودک‌کش آمریکا و اذنابش و فریاد تنفر ملت ها از نابرابری های زورمداران جهانی را شنید تا آنجا که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی امام خامنه ای (مد ظله العالی) فرمودند: سیزده آبان فرو ریختن هیمنه‏ی سلطه‏ی آمریکائی و استکبار آمریکائی در ایران و در جهان بود.

کارکنان ، اعضای هیات علمی، اساتید ،مدرسان و دانشجویان موسسه آموزش عالی المهدی(عج)مهر اصفهان ضمن گرامیداشت یوم‌الله 13 آبان ، بار دیگر با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله العالی) به مستکبران جهان اعلام می‌کنند که همواره در راه تحقق آرمان‌ها و اهداف والای نظام اسلامی ایستادگی و مقاومت را سرلوحه کار و برنامه خود قرار داده و همچنان نوک پیکان مبارزه را به سمت آمریکا و ایادی خود فروخته آن به عنوان نماد استکبار نشانه می‌رود که بدون تردید این اقدام شجاعانه ادامه راه مقدس شهدا است که با نثار خون پاک و مطهرشان این مسیر نورانی را طراحی کردند و همگان قاطعانه برائت خود را از استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای پلید و صهیونیسم نابکار اعلام میداریم .