اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود(کارشناسی پیوسته و کاردانی)

ضمن خوش آمدگویی به کلیه پذیرفته شدگان عزیز و آرزوی موفقیت برای ایشان، موارد زیر به اطلاع میرسد.

ثبت نام با حضور شخص پذیرفته شده در روزهای سه شنبه 29 مهر  لغایت 5 شنبه 1 آبان و از ساعت 8الی 14 انجام می گیرد.

مدارک لازم برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی پیوسته :

الف) اصل گواهینامه دائم پایان دوره پیش دانشگاهی(با تاریخ فراغت حداکثر 1399/06/31 ) + 2 برگ کپی

ب) اصل گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی(با تاریخ فراغت حداکثر 1399/06/31 ) + 2 برگ کپی

ج) اصل گواهینامه دائم پایان دوره متوسطه  + 2 برگ کپی

د) اصل گواهی موقت پایان دوره متوسطه + 2 برگ کپی

ه) اصل کارنامه فارغ التحصیلی(با درج کلمه فارغ التحصیلی در آن) دوره متوسطه + 2 برگ کپی

و) اصل کارنامه فارغ التحصیلی دوره پیش دانشگاهی(با درج کلمه فارغ التحصیلی در آن)  + 2 برگ کپی

ز) فرم 602 (گزارش كلي سوابق تحصيلي پايه‌هاي دهم تا دوازدهم) قابل دريافت از دبيرستان محل تحصيل با مهر و امضاي مدير دبيرستان.

ح) اصل کارت ملی و 1 برگ کپی پشت و رو

ط) چهار قطعه عکس 4*3 جدید (کاملا محجبه و بدون آرایش) عکس فاقد شرایط مذکور پذیرفته نخواهد شد.

ی) اصل شناسنامه و 1 سری کپی از تمامی صفحات

تذکر مهم:

1- بندهای الف ، ب ، و شامل دانشجویانی که در سیستم آموزشی 6-3-3 تحصیل نموده اند، نمی باشد و تاریخ فراغت از تحصیل مدرک متوسطه دوم آنان نباید از 1399/06/31 تجاوز نماید.

2-بند ز فقط شامل دانشجویان سیستم آموزشی 6-3-3 می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش مراجعه و یا اینجا کلیک نمایید