پیام ریاست دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

بسمه تعالی

پیام تبریک ریاست موسسه آموزش عالی المهدی(عج) مهر اصفهان به مناسبت آغاز سال تحصیلی(1400-1399)

سلام علیکم بما صبرتم؛                                          «ن و القلم و مایسطرون»

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود. همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.

امسال نیز آغاز سال تحصیلی رنگ و بوی محرّم و عزای سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به خود گرفته است و این هم‌زمانی، فرصت مغتنمی است تا جامعه دانشگاهی اعم از استاد و دانشجو، همچون همیشه، با پایداری بر اصول متعالی و انسان‌ساز مکتب رهایی‌بخش اسلام ناب محمّدی و در نظر داشتن آموزه‌های دوران‌ساز عاشورا، درس آزادگی، پایداری، عزّت و سربلندی را مشق کنند.

ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران. اقتدار و افتخار غرور آمیز ایران اسلامی مرهون تلاش اصحاب علم و دانش است که در راستای فتح قله‌های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی این مرز و بوم گام برداشته است. وظیفه همه ما مبتنی بر مکتب انسان ساز اسلام و آرمان‌های انقلاب اسلامی و ضرورت دنیای امروز و فردا مجهز شدن به صلاح علم و تقوا و دانش و بصیرت است که امید است در سایه سار رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری توفیقات بیشتری حاصل و شاهد گسترش بیداری اسلامی در جهان معاصر باشیم.

آغاز سال تحصیلی جدید همچنان معطر به عطر شهدای جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس است که یاد و نامشان در جوار شهدای کربلا همیشه ماندگار است، اما سال تحصیلی جدید  به دلیل شیوع کرونا متفاوت تر ازهمه سال‌هاست که البته آنچه در ماه‌های اخیر و پس از شیوع این بیماری عالم‌گیر در ایران عزیز روی داد، درخشش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در کمترین زمان ممکن، از نظر تغییر مسیر آموزش‌های کلاسیک به آموزش‌های الکترونیکی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همزمان ورود مجموعه دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری به تولید و تامین نیازهای اساسی و متنوع مردم در حوزه مقابله با این بیماری بود که در این بین نیز موسسه آموزش عالی المهدی(عج) مهر اصفهان با قدرت و توانایی کامل به امر آموزش مجازی اهتمام ورزید و به لطف خداوند متعال با نتایج بسیار ارزنده ای روبرو شد .

اینجانب آغاز سال تحصیلی و همزمانی آن با هفته دفاع مقدس و یاد و نام امام راحل خمینی کبیر(ره) و شهدای والا مقام اسلام و انقلاب اسلامی وشروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و سعادت،سلامت و بهروزی همگان را در کسب علم و دانش و دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی از درگاه خداوند سبحان مسئلت می نمایم و امیدوارم سال تحصیلی 1400-1399 را با عشق، امید و انگیزه مضاعف آغاز نمایید و برای تحقق آرمان‎ها و اهداف بلند دانشگاه گام‎های موثر برداشته تا بتوانیم نقش خود را به عنوان دانشگاه تاثیرگذار ایفا نموده و‌گره گشای مشكلات جامعه باشیم.

والله المستعان

دکتر محمد رضا عباسیان

رئیس موسسه آموزش عالی

المهدی(عج) مهر اصفهان