اطلاعیه مهم آموزشی

قابل توجه دانشجویان عزیز
سلام علیکم
با حمد و سپاس الهی و صلوات بر محمد و آل محمد و آرزوی توفیق و عرض تبریک عید سعید فطر و اظهار قدرشناسی  به دلیل همکاری شما در امر برگزاری کلاس های حضوری و غیر حضوری با توجه به اینکه در آستانه اتمام نیمسال تحصیلی جاری و برگزاری امتحانات پایان ترم هستیم مواردی را یادآوری نموده انشاالله مدنظر قرار گیرد.
1 - پایان کلاس های حضوری و غیرحضوری ترم تحصیلی جاری آخر هفته اول تیر ماه می باشد. لذا سعی کنید به هر صورت ممکن با مدیرگروه و استاد مربوطه در هر درس ارتباط برقرار نموده و سوالات و ابهامات خود را برطرف نمایید.
2 - شروع امتحانات پایان نیمسال جاری از روز شنبه ۱۴ تیرماه به مدت 3 هفته خواهد بود که جزئیات امر متعاقبا به اطلاع شما خواهد رسید.
3 - بخشی از نمره هر درس در ترم تحصیلی جاری به آزمون میان ترم و یا انجام تکالیف و آزمون مستمر اختصاص یافته است، لذا دانشجویان باید برابر انتظارات استادان تکالیف مربوطه را در موعد مقرر به انجام برسانند.
4 - در صورت ایجاد شرایط مطلوب از بیماری ویروس کرونا و برقراری وضعیت سفید، کلاس های حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی از روز شنبه ۱۷ خرداد ماه به منظور ایجاد هماهنگی در انجام امتحانات و اتمام سرفصل‌های درسی و رفع اشکال و تعیین تکلیف دروس عملی و کارگاهی برابر برنامه آموزشی قبلی تشکیل خواهد شد که جزئیات آن اطلاع رسانی خواهد گردید.
5 - کلیه دانشجویان عزیز برای دریافت کارت ورود به جلسه آزمون پایان ترم باید حداکثر تا ۱۰ تیر ماه با مراجعه به سایت موسسه و یا حسابداری تسویه حساب مالی نمایند.
6 - دانشجویان عزیز به منظور انجام دروس عملی و کارگاهی به هر صورت ممکن چه در شرایط عادی (وضعیت سفید) و یا شرایط غیر عادی باید به مدیر گروه و با استاد مربوطه تماس و یا مراجعه حضوری داشته باشند.
7 – فعالیت در کلاس های غیر حضوری و حضوری دارای امتیاز تشویقی خواهد بود. طبعاً دانشجویانی که همراهی ننمایند از امتیاز مذکور محروم خواهند شد.
8 – مسئولیت پیگیری، دریافت مطالب درسی، نحوه آزمون میان ترم و پایان ترم در بازه زمانی تعیین شده با دانشجویان عزیز می باشد.
از خداوند سبحان سعادت و سلامت و موفقیت همه عزیزان را در امر زندگی فردی، خانوادگی و تحصیلی مسئلت می نماییم.

دکتر محمد دلوی اصفهانی
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی موسسه