اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود(کارشناسی ارشد)

ضمن خوش آمدگویی به کلیه پذیرفته شدگان عزیز و آرزوی موفقیت برای ایشان، موارد زیر به اطلاع میرسد.

ثبت نام با حضور شخص پذیرفته شده در روزهای یک شنبه و دوشنبه 24و25شهریور و از ساعت 8  الی 14 انجام می گیرد.

مدارک لازم برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد :

اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره ‌1- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

تبصره 2- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ 98/04/19 لغايت 98/04/25)دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 98/06/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 43 دفترچه راهنماي (شماره 1) يا صفحه 323 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌2) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره 3- بر اساس‌ مصوبه‌ جلسه 368 مورخ ‌74/11/03 شوراي عالي‌ انقلاب فرهنگي‌ در مورد مدارك‌ تحصيلي‌ صادر شده‌ توسط مركز مديريت حوزه‌هاي علميه يا مركز مديريت حوزه علميه خراسان و يا اصفهان، فضلا و طلاب ‌حوزه‌هاي علميه كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ توسط مراكز فوق دوره ‌سطح ‌2 را گذرانده‌اند و يا تا تاريخ 98/06/31 فارغ‌التحصيل‌ مي‌شوند،‌ منحصراً مجاز بوده‌اند در هر يك‌ از كدرشته‌هاي ‌امتحاني گروه علوم انساني ثبت‌نام‌ و در آزمون‌ آن‌ شركت‌ نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن مشروط به گذراندن دروس پيش‌نياز به تشخيص گروه آموزشي ادامه تحصيل دهند. بديهي‌ است ‌اين‌ دسته‌ از داوطلبان‌ بايد تصوير مدرك‌ فراغت‌ از تحصيل‌ خود را كه‌ توسط مركز مديريت حوزه‌هاي علميه يا مركز مديريت حوزه علميه خراسان و يا اصفهان صادر گرديده ‌است‌ در اختيار داشته باشند.

تبصره 4- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ داراي مدرك تحصيلي معادل مي‌باشند لازم است واجد شرايط مفاد «آيين‌نامه شركت دارندگان مدارك معادل و غيررسمي در آزمونهاي ورودي مقاطع بالاتر» مصوب جلسه 845 مورخ 92/04/15 شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه طي بخشنامه شماره 2/77633 مورخ 92/05/28 توسط معاونت آموزشي وزارت متبوع به كليه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ابلاغ گرديده، باشند.

تبصره 5: براساس مصوبه جلسه 771 مورخ 94/08/26 شوراي عالي انقلاب فرهنگي، كليه دارندگان مدرك معادل ضمن خدمت فرهنگيان كه طي سال‌هاي 1377 تا 1381 به دوره‌هاي مذكور راه يافته‌اند، حسب مورد از تسهيلات مصوبه شماره 2/77633 مورخ 94/05/28 براي ادامه تحصيل در مقاطع رسمي بالاتر برخوردار مي‌شوند.

استثناء: آن دسته از داوطلباني كه دانشجوي سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در اين آزمون شركت نموده‌اند، معدل فارغ التحصيلي اعلام شده آنان از سوي موسسه آموزش ‌عالي محل فارغ‌‌التحصيلي دوره كارشناسي آنان، لحاظ گرديده و لازم است مطابق بند يك فوق و يا تبصره آن عمل نمايند.

2- اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

3- چهار قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

5- حكم‌ مرخصي‌ سالانه‌ يا موافقت‌ كتبي‌ و بدون‌ قيد و شرط سازمان‌ متبوع‌ براي‌ كارمندان‌ دولت

6- داوطلباني كه با استفاده از سهميه‌ ايثارگران و يا رزمندگان پذيرفته ‌شده‌اند در زمان ثبت‌نام نيازي به ارائه تائيديه سهميه ثبت‌نامي از سوي ارگان ذيربط ندارند و ملاك تائيد سهميه آنان همان عنوان سهميه درج شده در فايل قبولي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي‌باشد.

7- اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان به شماره  21/77897 مورخ  93/05/05 شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.

د- تذكرات‌ مهم

1-  حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام منحصراً در تاريخهاي اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

2- در هر مرحله از ثبت‌نام يا هنگام تحصيل، چنانچه مشخص گردد داوطلب حقايق را كتمان نموده و اطلاعات غلطي ارائه نموده است و واجد شرايط نمي‌باشد قبولي وي باطل و مطابق مقررات از ادامه تحصيل محروم خواهد شد.

3- براساس ضوابط پذيرفته‌شدگان رشته‌هاي تحصيلي دوره روزانه آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1398، اعم از اينكه در دانشگاه محل قبولي خود ثبت‌نام نموده و يا ننموده باشند حتي با دادن انصراف قطعي از تحصيل، مجاز به ثبت‌نام و شركت در آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1399 نمي‌باشند.

4-معدل‌ ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به اين سازمان باشد) خودداري خواهد شد.

5-كليه پذيرفته شدگاني كه پذيرش كدرشته محل قبولي آنها براي نيمسال اول سال تحصيلي 99-98 (مهرماه) باشد ضرورت دارد حداكثر تا تاريخ‌ 98/06/31 نسبت به اخذ مدرك كارشناسي خود اقدام نمايند. ضمناً آن دسته از پذيرفته شدگاني كه پذيرش كدرشته محل قبولي آنها براي نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98 (بهمن‌ماه) باشد مي‌توانند مدرك كارشناسي خود را حداكثر تا تاريخ 98/11/30 ارائه نمايند و در غيراين صورت از آنان ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «كان‌ لم‌ يكن» تلقي‌ شدن‌ قبولي‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

تبصره 1: آن دسته از پذيرفته‌شدگان نيم سال اول (مهرماه سال 98) كه كليه واحدهاي درسي آنان تا 98/06/31 با موفقيت به اتمام برسد ولي زمان اعلام فراغت از تحصيل آنان به هر علت (به شرطي كه براي نيمسال اول سال تحصيلي 99-98 واحدي اخذ نكرده باشند و يا واحد درسي اخذ شده آنان به صورت معرفي به استاد باشد) تا تاريخ 98/09/30 باشد، مي‌توانند با ارائه گواهي مربوط به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.