برگزاری مراسم تودیع و معارفه معاونت آموزشی و پژوهشی

با حضور هیات رئیسه دانشگاه، مراسم معارفه معاون جدید آموزش و پيوهش و تودیع معاون سابق در 31 تیر ماه 1398برگزار گردید .

در این مراسم دکتر محمد دلوی اصفهانی به عنوان معاون جدید آموزشی و پژوهشی موسسه معارفه شدند و با اهدای لوح و هدایا از خدمات دکتر مهدی نصر اصفهانی تقدیر شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از کارکنان حوزه‌های مربوطه در سالن جلسات برگزار شد پس از تلاوت آیاتی از کلام‌ ا... مجید، ابتدا دکتر محمدرضا عباسیان ریاست محترم موسسه به حاضران خیر مقدم گفتند و به سیاق همیشگی مراسم تودیع و معارفه از معاونت جدید که قبول مسئولیت کردند، تشکر و برای معاونت سابق، ‌آرزوی توفیق نمودند. ایشان ضمن بیان چشم انداز مورد نظر موسسه از نظر آموزشی و پژوهشی و اشاره به نقش مهم معاونت آموزشی و پژوهشی در سوق به این جهت ، نکاتی و رهنمودهایی در این زمینه ایراد نمودند.

پس از آن دکتر نصر اصفهانی (معاون سابق آموزشی و پژوهشی) گزارش کوتاهی از روند امور آموزشی و پژوهشی در حدود 2 سال مسئولیت خود ارائه کردند و برای معاونت جدید آموزشی و پژوهشی آرزوی توفیق و موفقیت در همه امور را خواستار شدند .

پس از آن دکتر دلوی اصفهانی (معاون جدید آموزشی و پژوهشی ) بحث ارتقای آموزشی و پژوهشی موسسه را مورد توجه قرار دادند و افزودند: کارهای ارزشمندی که در طول سال‌ها در این حوزه انجام شده جای تقدیر دارد ولی با توجه به نیاز موجود و افزایشی که در جذب دانشجویان در نظر است، به نظر می‌رسد هنوز جای کار بسیار زیادی هست. وی نقش مهم اساتید و به خصوص اعضای هیات علمی در این زمینه را بسیار موثر قلمداد نموده و خواستار مشارکت کامل اعضای هیات علمی برای بکار گیری پتانسیل خود در جهت اعتلای نام موسسه  شدند .

در پایان جلسه ، جناب آقای ندیمی معاونت محترم مالی و اداری و نماینده اعضای محترم هیات موسس در جلسه نیز ضمن قدردانی از زحمات آقای دکتر نصر برای معاونت جدید آروزی موفقیت نمودند

این مراسم با اهدای لوح و هدایای هیات رئیسه و حوزه‌ها به دکتر نصر و اهدای حکم مسئولیت به آقای دکتر دلوی پایان یافت.