برگزاری مراسم روز بزرگداشت مقام معلم

به مناسبت روز تکریم مقام معلم مراسمی در روز سه شنبه دهم اردیبهشت نود و هشت با حضور اساتید موسسه در خانه معلم شماره 3 برگزار گردید.

با توجه به نحوه اطلاع رسانی خوبی که صورت گرفت، یکصد و  سه نفر از اساتید محترم گروه های مختلف آموزشی حضور پیدا نمودند. برگزاری چنین جلسه ای با حضور این تعداد از اساتید در مؤسسه آموزش عالی المهدی (عج) کم سابقه بوده و امید است در سال های آتی نیز چنین جلساتی تشکیل گردد تا زمینه تعامل بیشتر مسئولین محترم مؤسسه و اساتید گرامی فراهم گردد.

مراسم با قرائت آیاتی چند از قرآن مجید و سرود ملی ایران شروع گردید. مجری برنامه سرکار خانم دکتر آرازشی، از اساتید محترم گروه تربیت بدنی به عنوان مجری برنامه وظیفه خویش را به بهترین نحو به سرانجام رساندند. حجت الاسلام مددی، امام جماعت محترم مؤسسه در سخنانی ضمن تبریک روز معلم، توصیه هایی اخلاقی با تأکید بر آموزه های قرآنی به اساتید محترم ارائه نمودند. دکتر محمدرضا عباسیان، ریاست محترم مؤسسه در سخنانی ضمن تبریک روز معلم، انتظارات خویش از اساتید محترم را بیان نمودند، تا به یاری خداوند با به کارگیری این توصیه ها، روند علمی، اخلاقی مؤسسه بهتر گردد. .میان برنامه های جلسه هم اندیشی پخش کلیپ هایی حاوی سخنان مقام معظم رهبری در رابطه اساتید و وظایف آن ها در محیط دانشگاه بود که شنیده شدن آن ها توسط اساتید محترم می تواند مفید فایده باشد. جناب آقای دکتر نصر اصفهانی، معاونت محترم دانشجویی نیز با پاورپوینت کاملی که آماده نموده بودند توصیه هایی آموزشی را به اساتید محترم ارائه نمودند. پایان جلسه هم اندیشی اساتید و تقدیر از مقام معلم، با اهدای شاخه ای گل به همراه لوح تقدیر به اساتید و با گرفتن برگه انتقادات و پیشنهادات استادان محترم و با صرف شام صمیمانه به پایان رسید.

نقطه عطف و هدف اصلی از برگزاری این جلسه بهره مندی از نظرات و پیشنهادات اساتید محترم مؤسسه آموزش عالی المهدی (عج) مهر اصفهان بود. این پیشنهادات در برگه مخصوصی که به اساتید داده شده بود ، توسط آن بزرگواران به رشته تحریر در آمده و در پایان جلسه از اساتید گرامی گرفته شد، تا این هم اندیشی که در پیشنهادات و انتقادات آن ها متبلور گردیده، بتواند چراغ راهی باشد در راستای ادامه مسیر مؤسسه آموزش عالی المهدی (عج) مهر اصفهان.