اعلام نتایج دومین مسابقه تفسیر عکس حقوقی

اعلام نتایج دومین مسابقه تفسیر عکس حقوقی:

ضمن تشکر از تمامی دانشجویان گرامی رشته حقوق، رشته های دیگر، کارمندان و اساتید محترم دانشگاه،  که در مسابقه تفسیر عکس حقوقی شرکت نمودند به استحضار می رساند، افراد ذیل برنده مسابقه تفسیر عکس حقوقی گردیدند:

نرگس صادقی

کیمیا مختاری

مریم صادقی

فاطمه قنبری

مهدی کیانی

نسیم نجفی پور

خدیجه فولادی

مینا پور خلیلی

پرستو داودی

رویا مرادی

مهدی ادیبی

با توجه به اینکه از یک سو قرار بر آن بود که سه نفر به عنوان برنده اعلام گردند و از سوی دیگر تعداد کسانی که جواب سوال تفسیر عکس حقوقی را به درستی داده بودند، بیش از سه نفر می باشد، تصمیم بر آن شد که از میان اسامی فوق که همگی برنده مسابقه هستند، سه نفر به قید قرعه انتخاب گردند تا جایزه مسابقه به آن ها داده شود. نتیجه قرعه کشی که توسط استاد قاسمی، استاد مستقل، استاد فقیهی، استاد نوری انجام شد، به شرح زیر است:

کیمیا مختاری

خدیجه فولادی

رویا مرادی

لازم به ذکر است در برنامه های آتی انجمن علمی گروه حقوق که در اردیبهشت ماه  برگزار می شود، جوایز این عزیزان اهدا می گردد.

مسابقه تفسیر عکس حقوقی بعدی انشاالله در اوایل اردیبهشت ماه برگزار می گردد.

با سپاس.

معاونت دانشجویی ، فرهنگی.   گروه حقوق