گزارش فعالیت های انجمن علمی گروه حقوق در نیمسال دوم سال تحصیلی 97 – 98

گزارش فعالیت های انجمن علمی گروه حقوق در نیمسال دوم سال تحصیلی 97 98

بررسی جلسه نقد فیلم کارت قرمز

در تاریخ بیست و هشتم بهمن ماه نود و هفت انجمن علمی گروه حقوق با همکاری انجمن علمی گروه هنر و انجمن علمی گروه روان شناسی، جلسه نقد فیلم با حضور دکتر حسین قدرتی، بازپرس ویژه قتل، سودابه حسن نژاد، مدیر گروه هنر و دکتر مرتضی علی بک، مدرس  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را برگزار نمودند.

فیلم «کارت قرمز» ساخته خانم مهناز افضلی است، این فیلم مستندی در خصوص ماجرای قتل خانم لاله سحرخیزان، همسر فوتبالیست مشهور، ناصر محمد خانی و اتهام خدیجه جاهد معروف به شهلا، همسر موقت ناصر محمد خانی می باشد. فیلم مربوط  به بخشی از فرآیند دادگاه خانم جاهد و دیگر مسائل مربوط به این پرونده است. در این جلسه جناب آقای قدرتی، مسائل حقوقی، جناب آقای علی بک، مسائل روان شناسی و سرکار خانم حسن نژاد به تحلیل مسائل هنری فیلم پرداختند.

برگزاری جشن روز وکیل

به مناسبت هفتم اسفند ماه سالروز استقلال کانون وکلا و روز وکیل مدافع ، جشنی در تاریخ پنجم اسفند به همت اعضای انجمن علمی گروه حقوق برگزار گردید. این جشن با حضور وکیل دکتر رضا شمس، سرپرست هیات اجرایی کمیسیون کار آموزی کانون وکلای استان و وکیل روح الله محمدی، معاون دادستان انتظامی کانون وکلای استان برگزار شد. مهمانان گران قدر خاطرات شیرین و آموزنده ای که برای دانشجویان رشته حقوق مفید باشد را ذکر نمودند. مراسم با تقدیر از ده رتبه برتر رشته حقوق ادامه یافت. بعد از آن به رسم احترام، از اساتید وکیل رشته حقوق نیز تقدیر و تشکر صورت گرفت. هدایای برندگان مسابقه تفسیر عکس حقوقی نیز در این مراسم اهدا گردید. جشن با تقسیم کیکی که به این مناسبت تهیه شده بود خاتمه یافت.