پیام اساتید گروه به دانشجویان رشته حقوق به مناسب شروع ترم جدید تحصیلی

ثانیه ها گذشت، دقیقه ها گذشت، ساعت ها گذشت، روزها گذشت، هفته ها گذشت، ماه ها گذشت و در نهایت ترم اول سال تحصیلی ۹۷ - ۹۸  به سرعتی تندتر از باد به پایان رسید. شروع ترم جدید، شروعی دوباره است، انگیزه ای دوباره و حرکتی دوباره.

دانشجویان گرامی رشته حقوق که در طول ترم گذشته با نمرات خوب، امتحانات را پشت سر گذاشتند، باید بدانند که ترم های آتی نیز در پیش است و می بایست بر تلاش خویش بیفزایند تا گرفتار آفت غرور نگردند. دانشجویانی نیز که در ترم گذشته نمرات خوبی کسب نکردند، باید بدانند که زندگی و دانشگاه همچنان ادامه دارد، امید هست و فرصت جبران گذشته وجود دارد.

اساتید گروه حقوق که آرزویی جز سربلندی شما بزرگواران ندارند، خود را وقف دانشجویان می نمایند تا با آموزش آن ها در آینده ای نه چندان دور قضات، وکلا و سردفتران این مرز و بوم آموزشی صحیح ببینند، آموزشی که اساتید گروه حقوق فقط در ثواب آن شریکند، ثوابی که در آینده ای نزدیک به قلم شما قاضی، سردفتر و وکیل آینده و با رساندن حقی به مظلوم متبلور می گردد، تا با این احقاق حق در ابتدا شما دانشجوی گرامی و بعد از آن همه اساتید شما در ثواب آن شریک باشند‌.

همه اساتید گروه حقوق از درگاه خداوند مهربان آرزوی موفقیت شما را در طول ترم دوم سال تحصیلی ۹۷_ ۹۸ آرزومندند.

با سپاس

اساتید گروه حقوق.‌