افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه در مسابقات امادگی جسمانی بانوان، قهرمانی استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش وجوانان استان اصفهان وبه نقل ازروابط عمومی ، مسابقات امادگی جسمانی بانوان قهرمانی استان اصفهان در ورزشگاه امیریه برگزار شد.
این مسابقات در هفت گروه سنی و به همت کمیته امادگی جسمانی هیات ورزش های همگانی استان اصفهان برگزار شد.

تیمی از دانشگاه با ترکیب خانم ها : زهرا هاشمی ،زیبا شاه منصوری،سمانه دوسری، فاطمه ابراهیم محمدی ،ملیکا عباس زاده،ندا محمد نژاد و فاطمه شفیعی نیز در این مسابقات شرکت نمود و در پایان در رده سنی 20 تا 24 سال توسط خانم زهرا هاشمی یک مدال طلا و رده سنی 30 تا 34 سال توسط خانم زیبا شاه منصوری یک مدال برنز را کسب نمود .

ریاست ، معاونین، استادان و کارکنان موسسه آموزش عالی المهدی (عج) مهر اصفهان ، این موفقیت را به همه دانشجویان عزیز تبریک عرض می نمایند .