مدیر روابط عمومی : مهندس سعید افروغ

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات

تلفن: 03136507900- داخلی 119

بررسي و شناخت و مطالعه مداوم محيط داخل و خارج سازمان يك وظيفه مهم روابط عمومي است. پيشرفت روزافزون وسايل ارتباط جمعي وبهره‌گيري از فن‌آوريهاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي موجب شده است تا روابط عمومي‌هايي بتوانند در عرصه فعاليتهاي سازماني موفق باشند كه از اين وسايل ارتباطي جديد جهت ايجاد ارتباط استفاده نمايد. حركت از جامعه صنعتي به سوي جامعه اطلاعاتي و پديده مهم جهاني شدن، زمينه شناسايي، كسب، پردازش و انتقال دانش و اطلاعات را فراهم نموده است. اگر روابط عمومي نتواند در اين چرخش اطلاعات نقش آفريني كند، روابط عمومي ناكارآمد است. در اين عرصه، سازماني مي‌تواند موفق عمل كند كه با اطلاع‌يابي به موقع، چالشها را پشت سر بگذارد و در غير اينصورت سازمانهايي با روابط عمومي سنتي و ناكارآمد در آستانه شكست و ناكامي قرار مي‌گيرد.
امروزه روابط عمومي را «كوشش مدبرانه‌اي براي ترغيب و تشويق مردم يا نفوذ در افكار آنان با استفاده از وسايل ارتباطي» تعريف مي‌كنند. همچنين در تعريف ديگري آمده است كه «روابط عمومي در واقع رابطي است بين سازمان و مردم كه سعي دارد اهداف سازمانها را براي مردم تشريح و از مردم بيشتر خبرگيري كند و عكس‌العمل آنان را به تصميم‌گيران سازمان ارايه دهد.» همچنين يونسكو در تعريف روابط عمومي معتقد است كه «روابط عمومي بخشي از مديريت است كه وظيفه تقويت روابط دو جانبه، ايجاد تفاهم و همكاري در جلب نظر مردم، حفاظت از منابع سازماني به همراه بهره‌گيري و هدايت افكار عمومي را بر عهده دارد.

شرح وظایف :

1-    برنامه ­ریزی و هماهنگی جهت آشناسازی دانشجویان و کارکنان در زمینه فعالیتها و مأموریتهای موسسه

2-  برنامه ریزی و مدیریت شیوه­ های مختلف اطلاع­ رسانی از قبیل بروز رسانی سایت موسسه

3-  مدیریت برنامه های تبلیغاتی و اطلاع رسانی

4-  برنامه ریزی و انجام هماهنگی لازم با روابط عمومی دانشگاه و سایر واحدهای دانشگاه برای اجرای مراسم و برنامه ها

5- حضور در برنامه های مختلف تهیه و انتشار گزارش به نحو شایسته

6 - ارتباط شایسته و مستمر با ارگانهای بردون سازمانی به منظور شناساندن موسسه