مراسم بزرگداشت مقام شامخ استاد و همچنین دانش آموختگی دانشجویان موسسه

مراسم بزرگداشت مقام شامخ استاد و همچنین دانش آموختگی دانشجویان موسسه در تاریخ 11 اردیبهشت 1396 ، همزمان با اعیاد شعبانیه و روز معلم با حضور اساتید محترم و دانشجویان رشته های مختلف در سالن اجتماعات اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی برگزار گردید .

در ابتدای  این برنامه ریاست محترم موسسه ، جناب آقای دکتر چلونگر  ضمن خیر مقدم و تبریک به اساتید و دانشجویان برای آنان آرزوی توفیق و سعادت در راه کسب علم کردند و در ادامه حضار از نکات مفید و پربار معاونت محترم آموزشی و پژوهشی موسسه  ، جناب آقای دکتر شمس استفاده نمودند و پس از اجرای برنامه های شاد و متنوع ، مراسم با تقدیم هدایای روز استاد و تجلیل از دانش آموختگان رشته های مختلف و پذیرایی از مدعوین به پایان رسید .

برنامه ریزی و اجرای مراسم توسط مدیریت دانشجویی و فرهنگی موسسه و با همکاری دانشجویان کانون فرهنگی آب و آئینه و انجمن علمی روانشناسی انجام پذیرفت .

روابط عمومی موسسه

طراحی سایتطراحی وب سایتکتاب صوتیوکیل دادگستریوکیل پایه یکوکیل پایه یک دادگستری